Het uiterlijk van een vrouw verraad vaak haar leeftijd

Voel jij je nog springlevend en jong? Toch kan je uiterlijk iets anders zeggen. Neem nou de rimpels, veel vrouwen krijgen hiermee te maken. De rimpels worden op diverse manieren geprobeerd om weg te werken.

Er worden bijvoorbeeld oefeningen gedaan de spieren in het gezicht te trainen in de hoop dat de rimpels minder zichtbaar worden. Ook zijn er vele crèmes beschikbaar voor de ouder wordende vrouw. Alles om die rimpels maar minder zichtbaar te laten zijn. Want bij vrouwen wordt het vaak meer zichtbaar dat ze ouder worden als bij mannen.

De hals van de vrouw

sjaal
Vaak wordt een sjaal gedragen om de hals te verbergen.

Zo is er bij vrouwen ook de hals. De hals kan vaak lelijk worden en er komen veel rimpels in te zitten. De hals kan ook slap worden. Een vrouw kan er nog zo jong uit zien, maar de hals verraad haar vaak. Daarom wordt er ook vaak een sjaal gedragen door oudere vrouwen. Soms omdat het koud is, maar soms ook om de hals te verbergen. Sommige vrouwen vinden het zelfs zo vervelend dat ze kiezen voor een ingreep zoals de halscorrectie, een ingreep uit de plastische chirurgie.

Natuurlijk is ouder worden helemaal niet erg. Het hoort bij het leven. Maar toch vinden veel vrouwen het niet leuk dat ze ouder worden. Ze proberen er van alles aan te doen om het te verbergen of te verbloemen. Zoals gezegd is dit bij mannen vaak heel anders, er wordt minder aandacht aan gegeven. Veel mannen zouden wel willen dat hun vrouw er wat jonger uit zou zien, en met mobiel abonnement zonder telefoon kan met goed gaan sparen voor zo’n ingreep. Daar bespaar je namelijk veel kosten mee! Bijvoorbeeld met een Sim Only Ben abonnement.

Als u een ingreep overweegt, bijvoorbeeld bij een plastisch chirurg, is het wel belangrijk om u goed te laten voorlichten. Een ingreep is nooit zonder risico’s.